Manager Projectmanagement

Onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever helpt bedrijven en instellingen met de toenemende uitdagingen van de energietransitie. Ze zorgen ervoor dat hun klanten verzekerd zijn van genoeg energie in een tijd van netcongestie. Hierbij staan ze vooraan in de ontwikkeling van energieoplossingen die onze klant snel en efficient kan leveren en onderhouden.

Ze werken voor duizenden zakelijke klanten in Nederland en net over de grens. Deze klanten bestaan uit verschillende branches : Logistiek, voedselverwerking, industrie, zorg en onderwijs. Tevens wordt er samengewerkt met vastgoedgebruikers en eigenaars. projectontwikkelaars, installateurs , adviesbureaus en kennisinstellingen.

Wil jij meewerken aan de energietransitie? Dan hebben wij een mooie uitdaging!

Manager Projectmanagement.

Dit ga je doen

 • Werk aan de energietransitie en neem de verantwoordelijkheid over ons projectenportfolio; variërend van geïntegreerde Virtual Grid oplossingen tot het plaatsen van compact stations en individuele meters.
 • Geef leiding aan een team van 10 – 15 projectleiders en uitvoerders en zorg samen voor het op tijd, met de afgesproken kwaliteit, binnen budget en in een keer goed opleveren van de projecten.
 • Overzie de resources en project planning voor jouw team en wees bewust van de beschikbare capaciteit in de komende periode.
 • Breng structuur en richt werkprocessen in voor een consistente en geharmoniseerde aanpak van projecten.
 • Geef vorm aan de samenwerking met leveranciers en business partners voor de aanpak van complexe projecten en creëer een flexibele schil van competente partners voor het uitbesteden van werkzaamheden.
 • Verzorg een nauwe samenwerking binnen de keten en met andere afdelingen. Zoals met Finance omtrent facturering en Sales omtrent order kwaliteit en doorlooptijden.

Afdeling Operations

Operations vormt het kloppende hart van onze organisatie. Onze afdelingen Customer Operations, Delivery Management en Technical Operations zijn samen verantwoordelijk voor elke stap van het proces, van installatie tot onderhoud,. Zo zorgen wij ervoor om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden met onze producten en diensten. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de energietransitie!

WIE BEN JIJ?

Je bent bevlogen, geeft vertrouwen en weet te verbinden tussen mensen en afdelingen. Je bent in staat om het beste uit de medewerkers te halen, weet moeilijke situaties vlot te trekken en het team te helpen ontwikkelen in hun rol met een win-win mentaliteit. Je neemt eigenaarschap voor de resultaten van het bedrijf en excelleer je in het plannen van resources waarbij meerdere partijen betrokken zijn en het managen van je team hierin.

 • 5+ jaar ervaring met project management van complexe projecten.
 • HBO Elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Ervaring met budgetverantwoordelijkheid en het sturen op resultaten en KPI’s.
 • Ervaring met leidinggeven aan projectleiders/managers, engineers, werkvoorbereiders, onderaannemers, ect.
 • Ervaring met de selectie en aansturing van leveranciers en business partners.

We zien heel graag jouw motivatie en CV tegemoet,